Een stukje geschiedenis

De Wesp, Insect screens is al meer dan 30 jaar een vaste waarde op vlak van zonwering en horren.
Dankzij deze jarenlange ervaring zijn ze de geknipte partij om u te helpen bij de begeleiding van uw professionele projecten. Kiezen voor de Wesp is in eerste instantie kiezen voor het juiste product op de juiste plaats waarbij duurzaamheid en kwaliteit voorop staan.

Circulaire ondernemers

Deze ondertussen uit de kluiten gewassen KMO verhuisde zo’n 6 jaar van Wespelaar naar een nieuw pand op het industrieterrein in Tildonk. Dit was voor Fabienne en Filip een uitgelezen kans om ook in de eigen bedrijfsvoering volop de duurzaamheidskaart te trekken. Pionieren zit in hun bloed. Anders werken, wonen en leven vinden zo ook voor de volgende generaties ontzettend belangrijk. Deze filosofie kan je in hun gamma van producten terugvinden. Het woord ‘circulair ondernemen’ was toen absoluut nog niet aan de orde.
Maar het stond als een paal boven water. Het dak zou vol zonnepanelen liggen. Het afval zou zoveel mogelijk worden gerecycleerd of hergebruikt. Alle schoonheidsproducten worden ‘in house’ gemaakt. Eten halen ze uit de lokale pluktuin maar het kon niet uitblijven… ook op hun eigen bedrijfsterrein werd het stukje groen op een eigenzinnige manier ingericht.

Het woord ‘circulair ondernemen’ was toen absoluut nog niet aan de orde. Maar het boek de ‘De Blauwe Economie’ van Gunter Pauli deed bij ons een belletje rinkelen. Er bestaat een term voor hoe we zelf als ondernemers al jaren inzetten op duurzaamheid.

Fabienne en Filip Cleynhens

Milieuvriendelijk als het kan

Horren en insecten screens zijn van nature altijd een milieuvriendelijke oplossing en te verkiezen boven ‘verdelging’. Insecten zijn broodnodig voor onze gewasbescherming en om onze biodiversiteit in evenwicht te houden. Als je daarenboven ook nog eens kiest voor horren die milieuvriendelijk geproduceerd worden dan worden wij blij. Is je interesse gewekt?

We maken graag eens persoonlijk kennis.

Tot gauw

Fabienne en Filip