Binnenzonwering

Stijladvies

Ook voor zonnewering kan je bij ons terecht. Bezoek onze ‘Luxaflex’ showroom met daarnaast een ruime keuze van andere merken zodat we jou altijd het meest gepaste voorstel kunnen doen.

Het aanbod is zo divers dat je hoofd gaat duizelen. Hier vind je slechts een greep uit onze collectie.

Plissé binnenzonnewering

Wist je dat je met een verduisterend rolgordijn of plisségordijn een kamer tot wel 90 procent verduisteren kunt verduisteren. Je houdt daarmee dus zonlicht buiten, maar ook het licht van lantaarnpalen of de buitenverlichting van de buren. Ideaal! Natuurlijk wil je in het voorjaar en de zomer genieten van de zon.

Rolgordijnen enkel of dubbel, vouwgordijnen, paneelgordijnen, lamellen…

De keuze is soms moeilijk, maar dankzij onze uitgebreide materialenkennis kunnen we jou met raad en daad bijstaan, want de mogelijkheden zijn legio. Veel hangt af van de functies die moeten vervuld worden. Is zonwering het belangrijkste of de inkijk van de buren. Speelt warmte een rol en is de ruimte vochtig of niet. Kies je voor elektrisch of manueel?

Contacteer ons voordat je bij jouw klant langs gaat, zodat je de juiste vragen kan stellen?

Filip Cleyhens zaakvoerder

Een greep uit de vele mogelijkheden zowel voor binnen als buiten.

Delen