Buitenzonwering en terrasoverkappingen

We hebben meer dan 30 jaar expertise met heel veel verschillende systemen, maar toch kiezen resoluut voor Zwitserse kwaliteit van het merk Neher die al meer dan 50 jaar zijn duurzaamheid heeft bewezen.
Door onze jarenlange samenwerking kennen we het gamma door en door en kunnen we jou ook het gepaste advies geven. Kom even langs voor je naar jouw klant vertrekt, zodat we jou al kunnen laten kennismaken met vele mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van een buitenzonwering?

  • Je zorgt voor meer sfeer buiten overdag en ‘s avonds.
  • Gebruik jouw buitenruimte waar en wanneer je wil en geniet in de schaduw van de zon
  • Beschutting tegen regen en win
  • Bescherming tegen schadelijke UV-straling
  • Optimale bewegingsvrijheid onder de zonwering
  • Keuze uit exclusieve doeken en prints / motieven
  • Extra comfort door draadloze bediening
  • Zijn bedrukbaar met logo uw logo

Is je interesse gewekt? Contacteer ons voor meer informatie

Kiezen voor lammellen of venetiaanse blinds? Het kan ook voor buiten.

Jaloezieën reduceren de verwarmingseffecten van zonnestraling tot 90%, waardoor ontspannende en comfortabele binnenruimtes ontstaan. Externe jaloezieën kunnen gereflecteerd licht doorlaten, wat resulteert in licht gevulde ruimtes en de behoefte aan kunstlicht vermindert. Door de gekantelde jaloezie lamellen kunnen gebruikers van het gebouw door de lamellen naar buiten kijken terwijl hun privacy behouden blijft. Als het lichtniveau daalt, kunnen de jaloezieën automatisch volledig worden ingetrokken.

Wees slim en denk bij het ontwerpen van een nieuwbouwwoning al aan het comfort van jouw bewoners.

Kom langs voordat je naar jouw klant gaat langs en ontdek de vele mogelijkheden. Of nog beter heb je nieuwbouwplannen? Ben je een architect of projectontwikkelaar. Neem de juiste keuze voor zonwering buiten al mee in jouw ontwerp.

Delen