Kelderafdichtingen

Duitse topkwaliteit – Verschillende modellen – Eenvoudige montage

Ben je een tuinaannemer of bouwfirma? Dan kunnen deze kelderroosters van Duitse topkwaliteit het verschil maken bij de afwerking van de buitenaanleg van je klant. 
Ons gamma bestaat uit 4 types roosters met elk hun eigen specifieke eigenschappen.
Door de eenvoudige montage en duurzaamheid van deze kelderroosters, biedt je je klanten een topproduct aan.

RESi

Permanente bescherming, zelfs in geval van regen.

Veilige ventilatie van de kelderruimte met gelijktijdige regen- en insectenbescherming: dit is de perfecte taak voor de RESi-lichtschachtafdekking van Neher. Net als het model LiSA is het geschikt voor de naadloze afdekking van vrijwel alle lichtschachten van kunststof of beton. De RESi van Neher is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: schuin op de muur voor maximale luchtinlaat en vlak op het bestaande rooster om beloopbaar te zijn.

ELSA – de aantrekkelijke vervanger voor uw oude rooster.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke vervanger voor uw oude lichtschachtafdekking? ELSA is een zeer krachtige, vlakke en gelijkvloers alternatief voor uw bestaande rooster. ELSA is eenvoudig gemonteerd als een compleet element in de lichtschacht en is niet alleen geschikt voor het terras, maar ook voor andere lichtschachten rondom het huis. De constructie bestaat uit een hoog gelegeerd roestvrij stalen weefsel, een stabiel aluminiumprofiel en een glasvezel versterk rooster.

Terressa, de elegante bescherming op houten terrassen en lichtschachten.

Heeft u een houten terras en heeft u een elegante en stevige waterafvoer, een inspectieopening of een lichte putafdekking nodig? Terresa van Neher is de hoogwaardige, universeel toepasbare inzet voor uw houten terras. Gewoon de opening zagen, de Terresa plaatsen, klaar. Overigens kan de Terresa als alternatief voor de Elsa gebruikt worden als afdekking op “normale” lichtbakken en terrassen.

LiSA

Met een schone lichtschacht is ook de ventilatie van uw kelder of hobbyruimtes een genot. De Lisa lichtschachtafdekking van Neher bedekt alle kelderroosters, haaks of schuin, met directe gevelaansluiting of raamuitsparing.

NIEUW: Het nieuwe Robustec doek van Neher bestaat uit een gepoedercoat V2A RVS doek en wordt toegepast in lichtkokerafdekkingen. Vergeleken met een normaal V2A-doek in ruwe vorm heeft het de volgende voordelen:

Hoogwaardige, homogene optiek zonder reflecties
Minder vervorming door hogere stabiliteit.
Blijvend mooi omdat het ongevoelig is voor roest en contact corrosie.
Geen strepen door productieprocessen.
Prijs neutraal ondanks hogere kwaliteit, optiek en duurzaamheid.
Past visueel perfect bij alle standaardkleuren: donkergrijs, midden grijs en geanodiseerd

Installateurs, tuinaanemer of klusjesman?

Neem contact op en ontdek onze interessante voorwaarden. Wij leveren maatwerk en een goeie service. Contacteer ons voor meer informatie.

Delen