Uw specialist inZonwering, insectenwering, gordijnen en meer

Gordijnen

Onze stoffen:

Hieronder vind u een overzicht van de merken van de kwalitatieve stoffen waar wij mee werken voor alle mogelijke raamdecoraties zoals gordijnen en overgordijnen.

Enerzijds verwerken wij deze stoffen tot gordijnen op maat en anderzijds kunnen deze stoffen via ons besteld worden per lopende meter voor eigen confectie.

Bent u een professional? U kan bij ons terecht voor een heel groot gamma stoffen van onderstaande leveranciers. Maak een afspraak in de showroom, en ontdek het uitzonderlijk ruime assortiment kwaliteitsstoffen om uw klanten de mooiste, modernste en exclusiefste gordijnen aan te bieden.

Ps: al deze stoffen kunnen ook besteld worden per lopende meter voor onder andere: meubelstofferering, maatwerk kussens, zowel voor binnen als buiten.

Kijk voor inspiratie op onze pagina https://dewesp.be/meubelstoffering/

CASAL

Dit merk omvat een breed scala aan innovatieve producten. Men vindt hier stoffen die geschikt zijn voor meubelbekleding en raamdecoratie en dit zowel in hedendaagse als klassieke lijnen. Ook brandvrije materialen en imitatieleder behoren tot het assortiment. Het aanbod wordt regelmatig uitgebreid met nieuwigheden om precies te voldoen aan de eisen van eigentijds interieurontwerp.

Bezoek hier de website van Casal om al hun collecties te bekijken: https://www.casal.fr/

SWAFFER

Swaffer produceert hoogwaardige decoratieve meubel- en gordijnstoffen. Hun collecties zijn langlopend (min.5 jaar t.e.m. 25 jaar en zelfs meer). De productie van hun stoffen gebeurt nog grotendeels in het Verenigd Koninkrijk. De authentieke Engelse stijl is dan ook onmiskenbaar aanwezig in hun collecties.

Bezoek hier de website van swaffer om al hun collecties te bekijken: http://www.swaffer.co.uk/

LUCIANO MARCATO

Synoniem voor luxueuze stoffen met  Italiaanse  flair. Edele materialen zoals zijde, linnen en katoen spelen een hoofdrol.

Grupo Lamadrid: Deze collectie bestaat uit een breed gamma stoffen in verschillende weefstructuren en prints. Zij leveren stoffen voor uiteenlopende doelen : van spreien en kussens, tot gordijnen en meubelbekleding. De stoffen worden verdeeld onder de merknamen Güell-lamadriden Les Créations de la maison

Bezoek hier de website van Luciano Marcato om al hun collecties te bekijken: http://www.lucianomarcato.eu/

GRACE DE LINO

Een label uit Barcelona met eigen weverij.  Interieurstoffen op grote breedte  voor liefhebbers van natuurlijk linnen. 

Bekijk de hele collectie op de website: http://www.gracedelino.com/

Peggy & Françoise

Structuurstoffen met een elegante val en een grote aaibaarheidsfactor. Een breed  assortiment weefstoffen in diverse materialen.

Bekijk de hele collectie op de website: https://www.peggyetfrancoise.be/

Vul ondertaand formulier in als je graag meer informatie wenst over onze gordijnen

2 + 8 =

Stijladvies

We helpen je graag verder met al je keuze. We begeleiden je met professioneel advies, door meer dan 30 jaar ervaring.

Gordijnen, horren, dakramen, zonwering….bij ons vind je hiervoor één  centraal aanspreekpunt en heel wat inspiraitie in de showroom.

Maak een afspraak en we nemen ruim de tijd om uw dromen werkelijkheid te maken.

Opmeting

Wij komen altijd bij je thuis opmeten om je zo een correcte prijsofferte te kunnen maken. Zo kom je niet voor verrassingen en ben je zeker dat alles perfect geplaatst kan worden volgens plan, door onze professionele plaatsers.

Correcte prijs zonder verrassingen achteraf

Professionele plaatsing

Alles onder één dak met één aanspreekpunt, of het nu voor de gordijnen of horren of een combinatie is.

Wij werken met professionele plaatsers die ervoor zorgen dat de uitgewerkte plannen bij u thuis perfect uitgevoerd worden.

We beschikken ook over een dienst na verkoop, zodat je ook jaren na de plaatsing nog bij ons terecht kan voor eventuele aanpassingen of herstellingen