Insectenwering

Ongestoord genieten van frisse lucht

 Inhuis speelt ventilatie een belangrijke rol.  Belangrijk hierbij is dat U frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Ons horrenprogramma biedt volop mogelijkheden voor vrijwel ieder raam , deur of  lichtschacht.

 

Maatwerk

Iedere hor word voor U op maat gemaakt.  Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt,zodat U verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. Naast de standaard kleuren zijn de systemen ook te verkrijgen in RAL kleuren.

 

Soorten

-          Vast vliegenraam

-          Oprolbaar vliegenraam

-          Scharnierende vliegendeur

-          Schuivende vliegendeur

-          Plissé vliegendeur

-          Oprolbare vliegendeur

-          Kelderrooster

 

Vast vliegenraam

De Inzethor biedt voor ramen een goede oplossing door zijn veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en zijn uiterst geringe inbouwdiepte. Speciaal bij kunststof en aluminium draaikiepramen kan de inzethor zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.

 

 Vast-vliegenraam-web

 

Oprolbaar vliegenraam

De Rolhor heeft een eigentijds design en is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.

 

 Rolhor-web

 

 

Scharnierende vliegendeur

De Scharnierende Hordeur is opgebouwd uit een elegant, afgerond profiel. U kunt kiezen uit zowel een handgreep dat op het profiel wordt geplaatst, als voor een geïntegreerde handgreep in de duwplaat. Naast de standaard uitvoering kunt u kiezen voor een zelfsluitende deur of een deur die u middels een uniek scharnier zowel van binnen als van buiten kunt openduwen. Ideaal wanneer u uw handen vol heeft.

 

Scharnierende-vliegendeur-web

 

 

Schuivende vliegendeur

Voor grote deuropeningen is de Schuivende Hordeur de ideale oplossing. De stabiele aluminium geleiders en de gelagerde wieltjes in de bovengeleiding garanderen een lichte bediening en een lange levensduur. De deur is makkelijk uitneembaar door de toepassing van magneten in het ophangsysteem.

 

Schuivend-hordeur-web

 

 

Plissé vliegendeur

Een unieke variant in ons Horrenprogramma is de Plissé Hordeur waarbij het zwarte gaas niet wordt opgeroldmaar gevouwen. De belangrijkste voordelen van deze hordeur zijn: de treklijst die op elke gewenste stand kan blijven staan, het gaas dat duidelijk zichtbaar is, én de ondergeleider die slechts 3 mm hoog is, waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk is. De Plissé Hordeur is zeer gebruiksvriendelijk en bovendien eenvoudig te (de)monteren in voor- en najaar.

 

PlisséVliegendeur-web

 

Oprolbare vliegendeur

Het paradepaardje van ons horrenprogramma is de rolhordeur. Deze windvaste solide hordeur is ook geschikt voor grotere oppervlaktes.

 

Oprolbare-vliegendeur-web 

 

 

Kelderrooster

Het lichtschachtrooster  laat enkel licht en frisse lucht in uw huis en kelder. Nooit meer gebladerte, insecten of kleine dieren in de lichtkoker. Ook mogelijk met strekmetaal waardoor de afdekking bereidbaar word. Door de afgeschuinde raamprofielen ontstaan geen storende struikelranden. 

Kelderrooster